onsdag 23 september 2009

Sting Networks tecknar avtal för en ny routing-plattform från tyska Teles


Investeringen är ett beslutsamt steg i Sting Networks fortsatta utveckling som operatör inom telekom och kommer att innebära mycket god driftsstabilitet och möjlighet till kostnadseffektiv expansion.

Sting Networks har ingått ett avtal med tyska Teles Communication Systems gällande leverans av en ny routing-plattform. Plattformen kommer att integreras med Sting Networks existerande plattformar för IP-baserad telefoni och därmed säkerställa en mycket god driftsstabilitet. Lösningen är dessutom skalbar på ett helt annat vis än tidigare vilket säkerställer möjligheten till en snabb expansion.

Valet av Teles för leverans av en ny routing plattform var enligt Leif Bengtsson, VD på Sting Networks, ett enkelt val. Teles har lång erfarenhet av liknande installationer och deras tekniska kompetens såväl som kvalitet och leveransförmåga håller en mycket hög klass.

Enligt George Lunguran, Regional Sales Director på Teles är Sting Networks tekniskt ledande i Sverige gällande IP-baserade växellösningar. George har följt Sting Networks under många år och känner väl till den existerande plattformen och Sting Networks unika koncept för försäljning.

Leverans och installation av den nya plattformen kommer att påbörjas omgående och beräknas vara klar inom 8-10 veckor.

På bilden ovan ser vi George Lunguran, Regional Sales Manager Teles och Leif Bengtsson, VD Sting Networks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar