lördag 22 augusti 2009

Telefonväxel från Tele2

Tele2 lanserade i april 2009 den mobila telefonväxeln Tele2 Direct, en nätbaserad telefoniväxel för både små och stora företag. Tele2 Direct är helt flexibel och anpassas efter antal användare samt erbjuder avancerade växelfunktioner med full integration mellan fasta telefoner och mobiler. Därmed kan nu även mindre företag få tillgång till samma växelfunktioner som storföretag. Tekniken bakom Tele2 Direct kommer från Ericsson och Broadsoft.

- Telefonilösningar med avancerade växelfunktioner har fram tills nu i princip varit gjorda för större företag. Orsaken är att det har saknats enkla, anpassade och kostnadseffektiva lösningar för småföretag. Med Tele2 Directs flexibilitet, mycket låga investeringskostnader och utan några krav på antal användare tror vi att detta är en attraktiv lösning även för mindre företag, säger Martin Cullberg, ansvarig för företagsmarknaden på Tele2.

Med Tele2 Direct får användaren en röstbrevlåda som stödjer både den fasta och mobila telefonen. Därmed slipper man krångel med dubbla röstsvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar