måndag 11 oktober 2010

Sting Networks nominerat till Fast 50 och Rising Star


Sting Networks är med bland de 50 företag som nominerats till utmärkelsen Fast 50 och Rising Star i Sverige, en oberoende rankning av Sveriges snabbast växande teknologiföretag.

Teknologi är en viktig drivkraft i den svenska ekonomin. För att ge ett erkännande till svenska teknologiföretags framgångar anordnar Deloitte en årlig utmärkelse till de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige – Sweden Technology Fast 50. Dessutom finns en särskild kategori, Rising Stars, för unga företag med snabb tillväxt och potential att bli morgondagens Fast 50.

Sweden Technology Fast 50 är en årlig utmärkelse för snabbt växande teknologiföretag som instiftades 1995 av Deloitte i San José, i Silicon Valley, Kalifornien. Sedan dess har utmärkelsen instiftats av Deloitte i fler länder och blivit ett kännetecken för snabbt växande och framgångsrika teknologiföretag globalt.

Sweden Technology Fast 50 är den enda särskilda utmärkelsen för teknologiföretag i Sverige. Rankingen inkluderar såväl publika som privata bolag och omfattar all typ av teknologi, från internet, datorutrustning och media till bioteknik. 2010 delas utmärkelsen ut för åttonde året i rad. Utmärkelsen omfattar också Rising Stars, en oberoende ranking av de 25 snabbast växande teknologiföretagen i Sverige som haft verksamhet i minst tre år men mindre än fem år. Idag finns utmärkelsen i 21 länder eller internationella regioner. De större länderna som USA och Kanada arrangerar ett flertal regionala Fast 50 program. Samtliga nominerade svenska företag deltar även i den europeiska Fast 500 uttagningen.

Rising Stars

Rising Stars är en objektiv ranking av de 25 snabbast växande teknologiföretagen i Sverige som haft verksamhet i minst tre år och mindre än fem år. Företag nomineras enligt samma kriterier som för Fast 50-företagen förutom att slutårets nettoomsättning kan vara mindre än 800 000 EUR. Rising Stars företagen är tillväxtföretagen vid horisonten som förhoppningsvis utvecklas till Fast 50 företag.​

Sting Networks

Sting Telecom är med sin tjänsteplattform en möjliggörare för valda partners att verka som egna operatörer inom telekom. Partners kan via färdigpaketerade IP-telefonitjänster snabbt och enkelt erbjuda produkter och tjänster under eget varumärke och därmed konkurrera med de traditionella operatörerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar