måndag 4 oktober 2010

Sting Telecom mot nya mobila växlar

Sting Telecom arbetar för närvarande på flera parallella spår för att skapa nya attraktiva mobillösningar för sina partners.

​Dels är en lösning tillsammans med en mobiloperatör under framtagande, dels provkör Sting en mobilklient med stöd för flera mobila operativsystem (bla Android, Windows Mobile och Blackberry).​

Med hjälp av en ny funktion i Centile plattformen kan företaget också erbjuda en mycket kostnadseffektiv utringning till mobiltelefon där mobiltelefonen blir en logisk terminal till den befintliga anknytningen. Det innebär att mobiltelefonen alltid är tillgänglig via kortnummer och att den kan ingå i grupper och ACD köer precis som en vanlig anknytning.

Sting Telecom är ett företag som tillhandahåller ip-telefoni och telefonväxlar som tjänst åt andra företag som vill sälja telefoni under eget varumärke, så kallad white label. Unikt med Sting är att företagets partners inte bara erhåller en engångsintäkt, utan även får del av intäkerna över tid. Tjänsten kombinerar både fast och mobil växel i samma lösning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar